Sustainable Leadership Trainees

Direct inzetbare duurzaamheidsadviseurs voor al uw vraagstukken en initiatieven 

Om de duurzaamheidstransitie te realiseren zijn jonge goed opgeleide mensen nodig. Het liefst zo goed, dat ze gelijk van waarde zijn. Hen vinden is lastig en hen begeleiden al helemaal met uw drukke agenda. In dit geval zijn sustainable leadership trainees uw oplossing.

Het Sustainable Leadership Traineeship

Een innovatief tweejarig programma dat starters uitrust met de vaardigheden en kennis om succesvol te zijn als duurzaamheidsadviseurs of -beleidsmedewerkers en te ontwikkelen tot aankomende duurzame leiders. Door hands-on te leren, een persoonlijk coachingstraject en inhoudelijk mentorschap van experts uit het werkveld, halen trainees alles uit hun potentieel voor het oplossen van en richting geven aan uw duurzaamheidsvraagstukken. 

Direct inzetbare duurzaamheidsadviseurs

De trainees worden intensief begeleid door ervaren duurzaamheidsadviseurs. Deze mentorrol zorgt ervoor dat de trainees senioriteit meenemen in hun opdracht bij uw organisatie. In mentorsessies zal de trainee inhoudelijk sparren met zijn senior over de uitdagingen waar hij of zij tegenaan loopt en hoe je die het beste kan oppakken. Zo kan de sustainable leadership trainee maximale waarde toevoegen aan uw duurzaamheidsvraagstuk en garanderen we directe inzetbaarheid.  

Traineeship duurzaamheid

Voor al uw duurzaamheidsvraagstukken

We zorgen dat de trainees zijn uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn voor effectief leiderschap in duurzaamheid en de energietransitie. Denk hierbij aan vaardigheden als organisatiesensitiviteit, effectief communiceren, inspireren, verantwoordelijkheidsgevoel  en besluitvaardigheid. Het opleidingsprogramma omvat een breed scala aan onderwerpen. Zo zorgen we ervoor dat de trainees écht impact maken op de duurzaamheidsinitiatieven van uw organisatie! 

Vaardigheden van onze trainees

Duurzaamheid

Leiderschap

Kosteloze overname trainee

Na hun tweejarige programma kunnen de trainees kosteloos uitstromen naar uw organisatie. De keuze is aan de trainee zelf. De trainee heeft de optie om bij de opdrachtgever een contract aan te gaan, bij Act Right of een andere route te bewandelen. Het is immers hun eigen carrière. 

Daarom act right

een duurzamer Nederland

Met lef, vakkennis en creativiteit bedenken realiseren we projecten die goed zijn voor mens, maatschappij en planeet. Niet alleen, maar door het samenbrengen van mensen. Dat noemen we: integraal verduurzamen. Act Right and Act Now!