Hét Traineeship Duurzaamheid
Sustainable Leadership

Wil jij de wereld duurzamer maken? Niet alleen door een keertje extra de fiets te pakken, maar door écht impact te maken? Act Right en Act now, loop met ons mee voorop in de Nederlandse energietransitie 

Act right, make sustainable impact and act now!

Wat houdt het traineeship duurzaamheid in?

Het Sustainable Leadership Traineeship is volledig gefocust op duurzaamheid en speciaal ontworpen voor bevlogen mensen zoals jij. Of je nu wilt leren over de energietransitie, klimaatadaptatie of nieuwe vormen van mobiliteit. Bij het traineeship duurzaamheid kan het allemaal! Door hands-on te leren, een persoonlijk coachingstraject en inhoudelijk mentorschap van experts uit het werkveld, krijg je alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot aankomend duurzame leider. 

Dit innovatieve programma kick-start jouw carrière als junior duurzaamheidsadviseur. Wanneer je Sustainble Leadership Trainee wordt, kom je terecht in een team van gemotiveerde trainees die samenwerken om het verschil te maken in de samenleving. Je leert zowel op je opdracht van je collegas en bij Act Right van je mentor, maar zeker ook van je mede-trainees. We durven best te zeggen dat ons traineeship intensief is, maar we beloven je dat het zowel persoonlijke als professionele voldoening geeft 

Traineeship duurzaamheid, man zittend op bureau met laptop

Trainees voor opdrachtgevers

Wilt u duurzaam inzetbare trainees die gelijk van waarde zijn?

Mogelijke opdrachten in het traineeship: duurzaamheid, klimaatadaptie en energietransitie

De opdrachten zijn divers, maar hebben hetzelfde doel: Nederland verduurzamen. We werken samen met veel verschillende organisaties zoals gemeentes, netbeheerders, provincies, woningcorporaties en energieleveranciers. 

Waarom ons traineeship duurzaamheid?

Dat vinden wij een gezonde vraag, want we zijn echt niet de enige die dit aanbieden. Wat ons bijzonder maakt is dat wij geloven dat intensieve begeleiding jouw ontwikkeling accelereert. Daarom kiezen we voor maandelijks opleiden en wekelijks begeleiden. In het traineeship duurzaamheid focussen we niet alleen op het ontwikkelen van jouw persoonlijke vaardigheden, maar juist ook op jouw vakinhoudelijke kennis. Niet alleen door het volgen van opleidingen, maar ook door inhoudelijke op maat gemaakte trainingen van experts uit het werkveld en wekelijkse begeleiding van ervaren duurzaamheidsadviseur (je mentors) over het onderwerp van jouw opdracht.

Wat bieden we jou als toekomstig duurzame leider?

Wat vragen we van jou als trainee duurzaamheid?

Wij geloven dat iedereen impact kan maken voor een duurzamer Nederland. Als je dat maar écht wilt. Daarom vragen we alleen een dosis bevlogenheid en een afgeronde HBO of WO-opleiding.

Waarvoor gaat Act Right?

Een duurzamer Nederland. Met lef, vakkennis en creativiteit bedenken en realiseren we projecten die goed zijn voor mens, maatschappij en planeet. Niet alleen, maar door het samenbrengen van mensen. Dat noemen we: integraal verduurzamen. Act Right and Act Now!

Wij bedenken innovatieve oplossingen voor

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  1. Je solliciteert: leuk dat je ons wilt helpen de energietransitie te versnellen! Binnen een week krijg je een reactie van ons. 
  2. Korte digitale kennismaking met Robin van recruitment: jij leert Act Right kennen en wij jou.  
  3. Inhoudelijke kennismaking met de partners van Act Right.
  4. Contractvoorstel: wij zien het met je zitten! Jij ook met ons? We sturen een concept arbeidscontract. 
  5. Welkom bij Act Right!  

Act Right, make sustainable impact and act now!

We zijn blij dat jij net als wij Nederland wilt helpen in het verduurzamen. Vul snel onderstaand formulier in, dan zal onze recruiter Robin contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Robin via r.looijen@actright.nl.