Vacature Junior adviseur
consultant duurzaamheid

Wil jij de wereld duurzamer maken? Niet alleen door een trui aan te doen en de verwarming lager te zetten, maar door écht impact te maken? Act Right en Act now, loop met ons mee voorop in de Nederlandse energietransitie! 

Act Right, make sustainable impact and act now!

Wat houdt de vacature voor Junior adviseur / consultant duurzaamheid in?

Als junior adviseur of consultant duurzaamheid ben je onderdeel van het Traineeship Duurzaamheid. Dit innovatieve programma kick-start jouw carrière. Door hands-on te leren, een persoonlijk coachingstraject en inhoudelijk mentorschap van experts uit het werkveld, krijg je alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot aankomend duurzame leider. 

De opdrachten zijn divers, maar hebben hetzelfde doel: Nederland verduurzamen. We werken samen met veel verschillende organisaties zoals gemeentes, netbeheerders, woningcorporaties, provincies en energieleveranciers. 

Traineeship duurzaamheid

Werken als Junior Duurzaamheidsadviseur of -consultant en Leren als Duurzame Leider

Als junior duurzaamheidsadviseur of consultant leer je niet alleen van je collega’s bij je opdrachtgever, maar ook van je Act Right mentor en mede-trainees 

Je Act Right mentor is een duurzaamheid consultant met jarenlange ervaring in verschillende advies en beleidsfuncties. Hierdoor leer je over een breed pallet aan duurzaamheidsonderwerpen als de energietransitie, klimaatadaptatie of nieuwe vormen van mobiliteit.  

Waarom Bij ons aan de slag als junior adviseur duurzaamheid en niet ergens anders?

Dat vinden wij een gezonde vraag, want we zijn echt niet de enige die dit aanbieden. Wat ons bijzonder maakt is dat wij geloven dat intensieve begeleiding jouw ontwikkeling accelereert. Daarom kiezen we voor maandelijks opleiden én wekelijks begeleiden. In het traineeship duurzaamheid focussen we niet alleen op het ontwikkelen van jouw persoonlijke vaardigheden, maar juist ook op jouw vakinhoudelijke kennisNiet alleen door het volgen van opleidingen, maar ook door inhoudelijke op maat gemaakte opleidingen van experts uit het werkveld en wekelijkse begeleiding van ervaren duurzaamheidsadviseur (je mentors) over het onderwerp van jouw opdracht. 

Wat bieden we jou als toekomstig Adviseur duurzaamheid ?

Wat vragen we van jou als adviseur of consultant duurzaamheid?

Wij geloven dat iedereen impact kan maken voor een duurzamer Nederland. Als je dat maar écht wilt. Daarom vragen we alleen een dosis bevlogenheid en een afgeronde HBO of WO-opleiding.

WAARVOOR GAAT ACT RIGHT?

Een duurzamer Nederland. Met lef, vakkennis en creativiteit bedenken en realiseren we projecten die goed zijn voor mens, maatschappij en planeet. Niet alleen, maar door het samenbrengen van mensen. Dat noemen we: integraal verduurzamen. Act Right and Act Now!

Wij bedenken innovatieve oplossingen voor

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  1. Je solliciteert: leuk dat je ons wilt helpen de energietransitie te versnellen! Binnen een week krijg je een reactie van ons. 
  2. Korte digitale kennismaking met Robin van recruitment: jij leert Act Right kennen en wij jou.  
  3. Inhoudelijke kennismaking met de partners van Act Right 
  4. Contractvoorstel: wij zien het met je zitten! Jij ook met ons? We sturen een concept arbeidscontract. 
  5. Welkom bij Act Right!  

Act Right, make sustainable impact and act now!

We zijn blij dat jij net als wij Nederland wilt helpen in het verduurzamen. Vul snel onderstaand formulier in, dan zal onze recruiter Robin contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Robin via r.looijen@actright.nl.