Provincie Zeeland

Platform toekomstbestendig ondernemen

Essentie van het project: 

Het platform toekomstbestendig ondernemen is een digitaal platform om ondernemers te inspireren en verder op weg te helpen in het verduurzamen van hun bedrijf en het bedrijventerrein. 

De klantvraag: 

Provincie Zeeland wil samen met diverse partijen in de regio een platform ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de behoeften van bedrijven. De samenwerking met bestaande initiatieven en partijen in de Zeeuwse energietransitie is essentieel voor effectiviteit in de transitie naar duurzaamheid. Act Right zal adviseren over het efficiënt ontwikkelen van de interface, functionaliteiten en optimalisaties, zodat ondernemers het platform doeltreffend kunnen benutten. 

Onze oplossing: 

Het toekomstbestendig ondernemen platform fungeert als een platform dat de bestaande initiatieven met elkaar verbindt, waardoor bedrijven snel en gericht toegang krijgen tot de benodigde ondersteuning. Dit realiseren we door alle initiatieven te verzamelen, structureren. Via deze structuur komt de ondernemer snel bij de kern van zijn vraag, wat leidt tot doorverwijzing naar het juiste loket of initiatief dat het beste past bij zijn vraag. Het platform biedt tevens een overzicht van beschikbare subsidies, financieringsmogelijkheden en informatie over wet- en regelgeving voor duurzame investeringen.

Link naar het platform: https://www.zeeland.nl/toekomstbestendig-ondernemen-zeeland/home

Opdrachtgevers

Specialisten