Vacature Medior Adviseur
Duurzaamheid

Act Right is een adviesbureau dat duurzame projecten bedenkt en realiseert samen met lokale overheden, burgercoöperaties, netbeheerders en woningcorporaties. Onze drijfveer is een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Wij worden enthousiast als we kunnen innoveren, koplopen en realiseren.

Onze waarden

The Right Culture

Bij Act Right gaan we voor de ‘The Right Culture’. In ons team heerst een hands-on cultuur waarin feedback en persoonlijke ontwikkeling de drijvende krachten zijn achter het vormgeven van je carrière. Een duurzamer Nederland. Met lef, vakkennis en creativiteit bedenken en realiseren we projecten die goed zijn voor mens, maatschappij en planeet. Niet alleen, maar door het samenbrengen van mensen. Dat noemen we: integraal verduurzamen. Act Right and Act Now!

The Right Challenge 

Als Medior Duurzaamheidsadviseur bij Act Right word je onderdeel van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Binnen ons team krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien en proposities te ontwikkelen. Dit is jouw kans om midden in de energietransitie te staan en met ons te werken aan een duurzame toekomst.

Wat zijn concrete opdrachten waar je aan kan werken:

In deze rol sta je niet alleen aan de voorhoede van de energietransitie, maar heb je ook de mogelijkheid om echt verschil te maken. Van het ontwikkelen van duurzame netwerken tot het coachen van de volgende lichting duurzaamheidsprofessionals. Met jouw werk bij Act Right heb je de mogelijkheid om écht een bijdrage te leveren aan een groene, leefbare toekomst.

The Right Personality

Wij zoeken iemand die intrinsiek en proactief is, snel kan denken, flexibel is en een natuurlijke nieuwsgierigheid en leergierigheid bezit. Als ideale kandidaat ben je in staat om effectief te jongleren met diverse verantwoordelijkheden en ben je gedreven om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Je voelt je energiek in een veeleisende en snel veranderende wereld, en gebruikt je analytisch vermogen en initiatiefrijke karakter om duurzaamheidskansen te identificeren en aan te pakken.

Verder neem je bij voorkeur mee:

The Right Compensation

Naast onderstaande voorwaarden, biedt Act Right je ook unieke kansen. Je duikt in uitdagende projecten die persoonlijke groei stimuleren, werkt samen met een gedreven team, en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die bijdragen aan zowel jouw ontwikkeling als aan een duurzamer Nederland.

Wij bedenken innovatieve oplossingen voor

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en enthousiast bent om een bijdrage te leveren aan duurzame verandering, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Act Right. Samen kunnen we een positieve impact maken op onze maatschappij en planeet.

Proces

  1. Je solliciteert: leuk dat je ons wilt helpen de energietransitie te versnellen! Je stuurt je CV + motivatie naar info@actright.nl op. Binnen een week krijg je een reactie van ons. 
  2. Zijn we op het eerste oog een match? Dan plannen we een korte kennismaking: jij leert Act Right kennen en wij jou.  
  3. Inhoudelijke kennismaking met de partners van Act Right.
  4. We plannen een persoonlijkheidstest en competentietest in om verder te onderzoeken of je bij Act Right past.
  5. Contractvoorstel: wij zien het met je zitten! Jij ook met ons? We sturen een concept arbeidscontract. 
  6. Welkom bij Act Right!