TVVL

Opleiding warmte en warmtenetten

Essentie van het project:
TVVL heeft Act Right gevraagd een training te ontwikkelen over warmte en warmtenetten. Door de groeiende markt is er meer kennis nodig over het onderwerp. De doelgroep voor deze training zijn: energiebedrijven, technische projectleiders, technische specialisten, werkvoorbereiders.

De klantvraag:
Een toegewijde trainer met ervaring in de energiesector die een trainingsprogramma ontwikkeld om de efficiëntie en effectiviteit van energiebedrijven te verbeteren. Om vervolgens met enthousiasme deze kennis en expertise over te brengen op de medewerkers en ze daarmee te helpen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Onze oplossing:
De training die we ontwikkeld hebben helpt de cursisten de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in de branche. Tijdens de cursus behandelen we onderwerpen als: wat is warmte, de wet en regelgeving rondom warmte (warmtewet & BENG), wat zijn warmtenetten hoe kun je deze ontwikkelen. Door deel te nemen aan de cursus doe je de kennis op die nodig is om het verschil te kunnen maken in de branche.

Geleverde Expertises

No data was found

Opdrachtgevers